DIENSTEN.

Wij beschikken over een eigen serviceafdeling welke dagelijks actief is met het configureren en testen van servers en workstations, bij aanschaf van servers en workstations bij ons bieden wij deze service vrijblijvend zonder kosten aan.

U bent gegarandeerd van een compleet (hardwarematig) geconfigureerde server of workstation, die operationeel is bij aflevering dus geen onnodige vertraging bij een eventuele Doa situatie. Naast onze eigen serviceafdeling beschikken wij over een ruim netwerk van servicepartners, waarmee wij met volle tevredenheid samengewerkt hebben bij diverse relaties van ons.

Wij besteden bewust bepaalde disciplines uit, omdat wij van mening zijn dat de kwaliteit van de geboden service centraal staat. Wij brengen u graag in contact met dit netwerk van specialisten die ieder op hun vakgebied tot de beste in de branche horen.

Diensten Look4it
Servicepartners

REFERENTIES.

Wij beschikken over langdurige relaties met diverse soorten ondernemingen, dit zijn bijvoorbeeld diverse gemeentes, overheidsinstellingen, ziekenhuizen, advocatenkantoren, scholen.

Wij hebben voor deze relaties diverse projecten naar tevredenheid uitgevoerd, wij kunnen u voorzien voor referenties indien wenselijk. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op via 010 – 4373 555.

BENIEUWD
NAAR ONZE DIENSTVERLENING?

010 – 4373 555