OVER LOOK4IT.

Look4IT is een B2B reseller van hardware en software, wij staan voor kwaliteit, ontzorgen en gemaakte afspraken komen wij graag na.

Contact opnemen

Zoekt u een software- en hardwareleverancier die flexibel is, veel ervaring heeft met diverse merken en met u meedenkt wanneer dit wenselijk is en niet een 9-17 mentaliteit heeft? Dan is Look4IT voor u de geschikte partner.

Wij werken met korte lijnen waardoor een spoedige en deskundige afhandeling van uw ICT vraagstukken is gegarandeerd.

Ons uitgangspunt bij hardware is niet alleen de doos te kunnen leveren, maar u ook te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies op een eerlijke en deskundige wijze.

Al sinds de oprichting van de onderneming in 2011 is Look4IT een belangrijke partner van HP. Wij zijn dan ook trots om te vermelden dat onze inspanningen in 2017 door HP zijn beloond met het HP Preffered Gold Partnership op het gebied van HP personal systems en dat wij tevens zijn uitgeroepen tot HP Workstation Business Specialist.

In Nederland zijn er slechts enkele tientallen resellers die zich HP Gold partner mogen noemen, u bent bij ons daarom ook verzekerd van een goed advies tegen de beste condities in de markt.

UW WENSEN STAAN BIJ ONS CENTRAAL.

Of het nu gaat om uitgebreide SAN oplossingen, een nieuwe storage omgeving, vervanging van uw werkplekken of supplies, wij zijn in staat u te helpen vanaf de oriënteerfase t/m de uiteindelijke uitrol en eventuele inruil of verhuizing van uw oude apparatuur.

Uw wensen staan centraal en daarbij denken we graag met u mee, onze ervaring met verschillende fabrikanten komt hierbij uitstekend van pas. U zult merken dat Look4IT door onze zorg en flexibiliteit een zeer voordelige keuze zal blijken zowel direct als indirect.

Wij hebben service zeer hoog in het vaandel staan, wij ambiëren altijd een langdurige relatie met onze klanten, waarbij eerlijkheid en wederzijds begrip centraal staan. Onze individuele werkwijze garandeert u van een serviceniveau, welke u bij de meeste resellers niet tegen zult komen.

DIENSTEN

Wij beschikken over een eigen serviceafdeling.

Ontdek onze serviceafdeling

Kwaliteit van de geboden service staat bij ons centraal.

Lees verder

PRODUCTEN

Wij zijn merkonafhankelijk.

Ontdek ons productenaanbod

Merkonafhankelijk, dus altijd de beste oplossing voor uw situatie.

Lees verder

DE GEZICHTEN ACHTER LOOK4IT.

ALEX LIST
ALEX LISTCo-owner
WIJNAND SCHOENMAKERS
WIJNAND SCHOENMAKERSCo-owner

Vragen?
Bel ons!

010 – 4373 555